Snelheid, flexibiliteit
en een persoonlijke service

Brede waaier aan opdrachtgevers

DSG Belgium richt zich op een totaalservice voor midden- en hoogspanningsinstallaties, netkoppeling voor alternatieve energie, kabelwerken en –diagnose en transformatoren.

Wij werken in binnen- en buitenland voor een brede waaier aan opdrachtgevers, waaronder industriële bedrijven, overheidsorganisaties, zorginstellingen, winkels,…

Onze opdrachten voeren we rechtstreeks uit voor de eindklant of in onderaanneming van studiebureaus. Meer over onze klanten.

Van ontwerp tot realisatie

Wij hebben alle vereiste expertise en technische skills in huis om een project van begin tot einde te realiseren. Onze projectaanpak start met een uitgebreide behoefteanalyse en technische diagnose.

Vervolgens gaan onze engineers aan de slag, waarna de oplossing wordt geassembleerd in ons eigen atelier. Onze eigen vakmensen voeren ter plaatse de eindmontage uit, waarna we procedure voor ingebruikname start.

We eindigen het project met het opleveren van een as-built-dossier en de officiële keuring. Nadien blijven we bereikbaar voor onderhoud en herstellingen. Meer over onze projectaanpak en totaalservice.

Nieuwbouw, uitbreidingen en herstellingen

U kan ons zowel inschakelen voor het realiseren van nieuwe installaties als het uitbreiden of renoveren van bestaande midden- en hoogspanningsinstallaties.

Ook voor onderhoud en herstellingen – mogelijk na een keuring met risicoanalyse – kunt u op ons rekenen.

24/24 interventies

Bij ernstige storingen of pannes komen we meteen ter plaatse. Eén telefoontje naar +32(0)474 240 240 en onze serviceteams zorgen zo snel mogelijk voor een technische oplossing of een tijdelijke installatie. Ons interventieteam voor noodsituaties is 24 uur op 24, 365 dagen op 365 bereikbaar.