Maak kennis met onze projectaanpak en totaalservice

Als project- en servicegedreven organisatie waar kwaliteitsnormen, veiligheidsvoorschriften en wettelijke reglementering centraal staat, werkt DSG Belgium op een uiterst gestructureerde manier. DSG Belgium specialiseert zich in turnkey-projecten waarbij we u volledig ontzorgen, inclusief onderhoudscontract waarmee we uw installatie preventief in optimale conditie houden.

1

Behoefteanalyse, metingen
en technische diagnose

Elk project voor een nieuwe installatie start met een grondige behoefteanalyse van de opdrachtgever. Daarbij kijken we verder dan de theoretische vermogens, maar denken we proactief met u mee.

Wat hebt u werkelijk nodig voor het laten functioneren van uw bedrijfsprocessen? Daarnaast analyseren we alle relevante omgevingsfactoren en wettelijke voorschriften.

Bij projecten die het renoveren of uitbreiden van bestaande installaties omvatten, voeren we de vereiste metingen uit en stellen we een diepgaande technische diagnose op.

2

Eigen engineering
voor technisch ontwerp

Deze fase van de behoefteanalyse en de technische diagnose eindigt met een allereerst conceptontwerp.

Op basis hiervan gaan onze engineers aan de slag voor de verdere technische uitwerking. Elk detail van de installatie wordt berekend
en uitgetekend in elektrische schema’s.

3

Overleg met
netbeheerders

Doorheen de jaren bouwden wij uitstekende relaties op met de netbeheerders in de verschillende regio’s.

Dankzij onze diepgaande expertise en grote ervaring genieten wij het vertrouwen van de netbeheerders, waardoor de goedkeuringsprocedure voor onze technische dossiers telkens bijzonder vlot verloopt.

4

Assemblage en FAT
in eigen atelier

Wij beschikken over een volledig uitgerust werkatelier met een grote onderdelenstock. Elke installatie wordt door onze eigen vakmensen samengesteld en geassembleerd. Onze elektrotechnici staan garant voor een verfijnde afwerking met oog voor detail.

Vooraleer de montage ter plaatse opstart, voeren wij ter controle zogeheten ‘Fabriek Acceptatie Testen’ (FAT) uit.

5

Montage ter plaatse
en aanleg bekabeling

Wij realiseren de volledige montage, inclusief de bekabeling.
Ook de montage gebeurt met de grootste zorg voor kwaliteit.

6

Commissioning
van de installatie

Wanneer de installatie gebruiksklaar is, doorlopen we de volledige procedure voor ingebruikname. Op die manier hebt u 100% zekerheid omtrent het correcte functioneren en de betrouwbaarheid van de gerealiseerde oplossing.

7

Opstellen as-built-dossier
voor officiële keuring

Met het oog op de officiële keuring stellen we een volledig as-built-dossier op.

24/24

bij nood-
gevallen

8

Onderhoud en herstellingen
met 24/24 interventieservice

U kunt blijvend op ons rekenen om uw installatie in topconditie te houden. Zo bieden wij onze klanten de mogelijkheid aan voor het afsluiten van een onderhoudscontract. In dat geval zorgen wij voor het vereiste preventief onderhoud zodat uw installatie in topconditie blijft.

Dankzij onze hoogtechnologische meetapparatuur kunnen wij op elk moment iedere probleemsituatie helder analyseren. Ook het oplossen van de gebrekenlijst na een risicoanalyse behoort tot de mogelijkheden.

Bij onverwachte pannes en ernstige storingen komt onze 24/24 interventieservice meteen langs. Wij herstellen meteen het probleem of zorgen voor een tijdelijke huuroplossing.